Een rol glasvliesbehang wordt afgebeeld, wat een duurzame en veelzijdige optie is voor muurafwerking, geschikt voor diverse interieurstijlen.

Glasvliesbehang: Strak en Naadloos €13,99 per m2

Glasvliesbehang, ook bekend als glasvezelbehang, is een populaire keuze geworden voor het afwerken van muren vanwege zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische mogelijkheden.

In deze blog gaan we dieper in op wat glasvliesbehang precies is, waarom het een goede optie is voor muurafwerking en hoe je het kunt toepassen om een prachtig interieur te creëren.

Wil je glasvliesbehang laten aanbrengen? Vraag een offerte aan.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is Glasvliesbehang?

Glasvliesbehang is een type behang dat is gemaakt van fijne glasvezels die met elkaar zijn verweven en vervolgens samengeperst tot een stevig en duurzaam materiaal.

Veel mensen kennen het onder glasweefselbehang.

Het behang heeft een gladde textuur en een uniforme uitstraling, waardoor het ideaal is voor het bedekken van kleine oneffenheden en scheuren in muren.

Voordelen van Glasvliesbehang

  • Duurzaamheid: Glasvliesbehang is zeer duurzaam en bestand tegen scheuren, stoten en krassen, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes met veel verkeer of kinderen.
  • Brandwerendheid: Vanwege de materialen waaruit het is gemaakt, heeft glasvliesbehang uitstekende brandwerende eigenschappen, wat extra gemoedsrust biedt in geval van brand.
  • Overschilderbaarheid: Glasvliesbehang kan gemakkelijk worden overschilderd met elke gewenste verfkleur, waardoor het gemakkelijk is om je interieur aan te passen aan veranderende smaken en trends.

De beste prijs krijg je bij glasvliesbehang.com

Toepassingen van Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is geschikt voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Het kan worden gebruikt in woonkamers, slaapkamers, kantoren, gangen en meer.

Glasvliesbehang biedt een uitstekende basis voor schilderen en kan worden gebruikt om verschillende ontwerpstijlen en -thema’s te realiseren.

Je kunt met glasvlies ook een plafond behangen.

Installatie en Onderhoud van Glasvlies

De installatie van glasvliesbehang vereist specifieke kennis en vaardigheden. Het is raadzaam om een ervaren behanger in te huren om ervoor te zorgen dat het behang correct wordt aangebracht en een gladde afwerking krijgt.

Na installatie is glasvliesbehang gemakkelijk te onderhouden door regelmatig af te stoffen en te reinigen met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel.

Is je muur niet vlak? Dan kun je beter eerst de gipsplaat stucen.

Wat kost glasvliesbehang laten aanbrengen?

Glasvliesbehang is een duurzame, veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke optie voor muurafwerking in zowel woningen als commerciële ruimtes.

Met zijn sterke en duurzame materiaal biedt glasvliesbehang een perfecte oplossing voor het verbergen van oneffenheden en het creëren van een naadloze afwerking van muren.

Overweeg glasvliesbehang voor jouw volgende renovatieproject en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven