Een rol glasweefselbehang wordt afgebeeld, wat een duurzame en stijlvolle optie is voor muurafwerking, geschikt voor diverse interieurstijlen.

Glasweefselbehang: Wat Kost Behangen per m2?

Glasweefselbehang, ook bekend als glasvezelbehang, is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle optie voor het afwerken van muren.

In deze blog gaan we dieper in op wat glasweefselbehang precies is, waarom het een goede optie is voor muurafwerking en hoe je het kunt toepassen om een prachtig interieur te creëren.

Je kunt door ons glasweefselbehang laten aanbrengen vanaf 9 euro per m2.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is Glasweefselbehang?

Glasweefselbehang is een type scanbehang dat is gemaakt van fijne glasvezels die met elkaar zijn verweven en vervolgens samengeperst tot een stevig en duurzaam materiaal.

Het behang heeft een specifieke geweven structuur, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling op de muren.

Voordelen van Glasweefselbehang

  • Duurzaamheid: Glasweefselbehang is extreem duurzaam en bestand tegen scheuren, stoten en krassen, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes met veel verkeer of kinderen.
  • Brandwerendheid: Dankzij de materialen waaruit het is gemaakt, heeft glasweefselbehang uitstekende brandwerende eigenschappen, wat extra veiligheid biedt in geval van brand.
  • Overschilderbaarheid: Glasweefselbehang kan gemakkelijk worden overschilderd met elke gewenste verfkleur, waardoor het gemakkelijk is om je interieur aan te passen aan veranderende smaken en trends.

Toepassingen van Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is geschikt voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Het kan worden gebruikt in woonkamers, slaapkamers, kantoren, gangen en meer.

Glasweefselbehang biedt een tijdloze uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Installatie en Onderhoud van Glasweefsel

De installatie van glasweefselbehang vereist specifieke kennis en vaardigheden.

Het is raadzaam om een ervaren behanger in te huren om ervoor te zorgen dat het behang correct wordt aangebracht en een strakke afwerking krijgt.

Na installatie is glasweefselbehang gemakkelijk te onderhouden door regelmatig af te stoffen en te reinigen met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel.

Ontdek hoe makkelijk je glasweefselbehang kunt verwijderen.

Deze techniek is heel anders dan bijvoorbeeld renovlies verwijderen of glasvlies verwijderen.

Wat kost glasweefselbehang laten aanbrengen?

Glasweefselbehang is een duurzame, stijlvolle en veelzijdige optie voor muurafwerking in zowel woningen als commerciële ruimtes.

Met zijn sterke en duurzame materiaal biedt glasweefselbehang een perfecte oplossing voor het verbergen van oneffenheden en het creëren van een moderne en strakke uitstraling op muren.

Overweeg glasweefselbehang voor jouw volgende renovatieproject en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven