Diensten.

Bij Bouwbehang bieden wij verschillende pakketten voor het aanbrengen van bouw behang. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige kwaliteit. Ontdek onze diensten en prijzen per m2. Vraag ook een offerte aan!

Bouwbehang kopen

Je kunt bij ons alleen het beste bouw behang kopen. Wij verkopen alle topmerken omdat wij klachten liever voorkomen. Bij dit type behang is goedkoop echt duurkoop!

Bouwbehang aanbrengen

Je kunt bouw behang laten aanbrengen vanaf € 10 m2. In dit geval hebben wij het dan over het materiaal en het plakken. Een pakket exclusief sauzen.

Bouwbehang schilderen

Behang dat geschikt is voor de bouw moet altijd geschilderd worden. Onze prijs voor het behangen en verven van bouwbehang is € 12,99 per vierkante meter.

Moeten wij nog oud bouwbehang verwijderen ?

Het verwijderen van behang doet bouwbehang.com in samenwerking met behangverwijderen.nl. Een organisatie die niets anders doet dan bouwbehang verwijderen. Heb je daar interesse in? Vraag een offerte aan.

Muur ondergrond

Voor een egale ondergrond is een stucer nodig. Deze kan de wanden van je woning behangklaar maken. Een belangrijk proces voor een goede hechting.

100% Garantie voor Nieuwbouw Perfectie

Bouwsector Nederland heeft minimaal 20+ jaar ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan alle ontwikkelingen via Advies Nederland. Volg hun maandelijkse updates.

Krijg je een prachtige nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven