Over ons.

Al tientallen jaren is www.bouwbehang.com bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt door vele gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er in de markt behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor zowel consument als behanger. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Wij horen dat consumenten vaak online op zoek zijn naar een betrouwbare vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Bouwbehang besloot als dochteronderneming van Bouwsector Nederland om hier iets mee te doen. 

Enkele Teamleden

Geert van Bouwbehang

Geert Hendrik

Directeur

Geert is de kapitein op ons schip. Zo is hij het aanspreekpunt voor alle aangesloten behangbedrijven. Daarnaast lost hij alle klachten op en koopt hij de materialen in.

Luis van Bouwbehang

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die alle vakmannen aanstuurt. Enkele voorbeelden van onze toppers: behangservice en gestuct.nl. Allemaal mannen met ervaring!
Sander van Bouwbehang

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander, een binnendienst virtual assistant met heel veel ervaring in de bouw. Hij kwam bijna 10 jaar geleden bij ons en is tegenwoordig onze steun en toeverlaat.

Is binnenkort je Nieuwbouw oplevering?

Het krijgen van je sleutel is natuurlijk een geweldig moment! Bouwbehang helpt je graag om je huis om te toveren in een paleis. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven