Een rol bouwbehang van 200 gram wordt afgebeeld, klaar om te worden gebruikt voor het afwerken van muren, wat de duurzaamheid en kwaliteit van deze muurbekleding benadrukt.

Bouwbehang 200 gram: Is Dikker Behang Beter?

Kies ik voor 150 gram of bouwbehang 200 gram?

Bouwbehang is een veelgebruikt materiaal voor het afwerken van muren vanwege zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht.

Eén van de opties die steeds meer aandacht krijgt, is bouwbehang van 200 gram.

In deze blog gaan we dieper in op bouwbehang van 200 gram en ontdekken waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor jouw project.

Wil je sterk behang op je muren dat strak en glad is? Maak dan gebruik van onze aanbieding. Voor 12,99 per vierkante behangen en sauzen wij je woning.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Wat is Bouwbehang van 200 gram?

Bouwbehang van 200 gram verwijst naar het gewicht van het behang per vierkante meter. Dit betekent dat elke vierkante meter van dit bouwbehang 200 gram weegt.

Dit hogere gewicht is een indicatie van de dikte en dekking van het behang, wat resulteert in een robuuste en duurzame muurafwerking.

Dit is de reden waarom onze klanten renovlies behang aanbrengen van 200 gram.

Voordelen van Bouwbehang van 200 gram

  • Verbeterde Duurzaamheid: Bouwbehang van 200 gram is dikker en steviger dan lichtere varianten, waardoor het beter bestand is tegen scheuren, slijtage en beschadigingen.
  • Uitstekende Dekking: Het hogere gewicht per vierkante meter zorgt voor een betere dekking van de muur, waardoor oneffenheden worden verborgen en een glad en naadloos eindresultaat wordt bereikt.
  • Optimale Overschilderbaarheid: Net als andere soorten bouwbehang is bouwbehang van 200 gram overschilderbaar, waardoor je de vrijheid hebt om de kleur van je muren aan te passen aan je voorkeuren en veranderende trends. Dit is de beste manier om renovlies te schilderen.

Toepassingen van Bouwbehang van 200 gram

Bouwbehang van 200 gram is geschikt voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Het kan worden gebruikt in slaapkamers, woonkamers, kantoren, gangen en meer.

Deze variant biedt een uitstekende basis voor schilderen en kan worden gebruikt om diverse ontwerpstijlen en -thema’s te realiseren.

Installatie en Onderhoud van elke Behangdikte

De installatie van bouwbehang van 200 gram vereist vergelijkbare stappen als andere soorten behang. Zorg ervoor dat de muren goed voorbereid en schoon zijn voordat je begint met aanbrengen.

Breng vervolgens de juiste lijm aan op de achterkant van het behang en plaats het voorzichtig op de muur.

Druk eventuele luchtbellen eruit en snijd het overtollige behang af met een scherp mes. Laat het behang volledig drogen volgens de instructies van de fabrikant voor het beste resultaat.

Ontdek de beste behang dikte voor je muren.

Wat kost bouwbehang van 200 gram?

Bouwbehang van 200 gram is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden muurafwerking.

Met zijn hogere gewicht biedt het verbeterde duurzaamheid, dekking en overschilderbaarheid, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan toepassingen.

Overweeg bouwbehang van 200 gram voor jouw volgende project en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Scroll naar boven